Kategórie
 
 
 
 
 
 
Streda, 12. október 2016
Ako bojovať proti celulitíde

Viete, ako bojovať s celulitídou? Sú vaše informácie o tomto estetickom nedostatku dostatočné?

 

Akiste ste už o tom, ako bojovať proti celulitíde, niečo počuli. No nie všetko, čo „zaručene“ funguje, funguje naozaj zaručene.

Je zákerná, vzniká len tak z ničoho nič. Otočíte sa pred zrkadlom a zrazu ju vidíte, postrach všetkých žien. Ak už máte svoj vek, môžete byť istým spôsobom rada. Celulitída alebo pomarančová koža si totiž nevyberá svoje obete ani podľa veku. Nemá vlastne takmer žiaden filter výberu. Bohužiaľ, už mladučké dievčatá si lámu hlavu nad tým, ako bojovať proti celulitíde. Postihuje totiž už ženy v období dospievania a tie veru toľko škôd na svojom tele na to, aby bola daňou za zlý životný štýl, ešte sotva stihli. No už rozmýšľajú, ako bojovať s celulitídou. Prečo sa to teda deje?

 

Celulitída je sa do tela ženy zahryzne úplne potichučky a nenápadne. Prvé štádium je sotva rozpoznateľné, no ak zanedbáte i druhé, prípadne tretie štádium, posledné je nezvrátiteľné a v tom čase už bude rozmýšľanie nad tým, ako bojovať proti celulitíde, zbytočné. Prvé štádium odhalíte len tak, že si stlačíte pokožku na zadnej či vnútornej strane stehien alebo na zadku. Voľným okom nie je viditeľná, no pri stlačení sa na koži medzi prstami vytvoria hrbolčeky. Ciest, ako bojovať proti celulitíde práve v tomto čase, je viacero.

 

Druhé štádium nastáva vtedy, ak pokožku už nemusíte stlačiť na to, aby ste ju videli. Je síce voľným okom ešte ťažšie viditeľná, no v určitých polohách či pri určitom svetle už je viditeľná dosť. Aj v tomto štádiu je viacero spôsobov, ako bojovať s celulitídou.

 

Tretie – toto štádium je už dosť dobre viditeľné voľným okom a nezáleží na svetle či polohe tela. Pomarančová koža je zreteľná a na dotyk sú postihnuté miesta chladnejšie ako ostatné časti tela. Aj v tomto štádiu sa dá jej priebeh zmierniť a spomaliť, aby nedošlo do posledného, kedy sa už nedá robiť prakticky nič.

 

Posledné, štvrté štádium je veľmi očividné, pokožka postihnutá celulitídou je nadmieru hrboľatá, napnutá a tvrdá. Na dotyk je studenšia. V tomto štádiu je už boj márny.

 

Má ju okolo 90% žien a skutočne nezáleží na veku. Ako sme už spomenuli, postihuje i mladučké dievčatá v období dospievania. Veľakrát sa prejaví v období tehotenstva a 25% žien ju „získa“ v období klimaktéria. Netreba však čakať, kedy zbadáte prvé príznaky a naozaj sa oplatí jej predchádzať. Jej sila tkvie vo vašom nedostatku pohybu, v nedostatočnom príjme tekutín či v zlej životospráve. Ak fajčíte či konzumujete alkohol, jej nástup môžete očakávať skôr. Pomáhajú jej i nadbytočné kilogramy, lebo bunky obalené tukom vystupujúce nad úroveň kože sú zreteľnejšie ako bunky neobalené nadmerným množstvom tuku.

 

Návod ako bojovať proti celulitíde

 

Preto zvážte tieto faktory a spôsob, ako bojovať s celulitídou, je takýto: dostatočný pitný režim, dostatok pohybu, konzumácia tých správnych jedál. Zdravý životný štýl je teda podmienkou ako bojovať proti celulitíde, aby ste vyhrali vy. Nezaobíde sa to však ani bez pravidelného krémovania pokožky. Krémovaním si pokožku blahodárne premasírujete a prekrvíte. Aplikovaním tých správnych krémov proti cleulitíde, ktoré urýchľujú spaľovanie tukov, dosiahnete ideálne výsledky ešte skôr! 

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia