Telové mlieko Dr Nona
Kód produktu:DN37
Výrobca:Dr Nona
Telové mlieko z produkcie Dr. Nona Kuchina je komplexne blahodarne pôsobiace spevňujúce telové mlieko široko-spektrálneho využitia - Prírodná kozmetika
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 27 bodov.
Náš odmeňovací systém
Náš odmeňovací systém
Telové mlieko Dr. Nona
Prírodná kozmetika
Telové mlieko z produkcie Dr. Nona Kuchina je komplexne blahodarne pôsobiace spevňujúce telové mlieko širokospektrálneho využitia.
- Chráni a vyživuje pokožku
- Prinavracia jej pružnosť a elasticitu
- Podporuje regeneráciu a upravuje rovnováhu kyselín a zásad v tele
- Zlepšuje prekrvenie kože a zachováva sviežosť
- Odporúča sa aplikovať aj pri kúpeľnej liečbe
- Pri astenických stavoch (totálne vyčerpanie, nervový kolaps, celková psychická vyčerpanosť)
- Pri nízkom tlaku
- Pomoc pri prechladnutí (vhodné aplikovať na hruď a chrbát)
- Zápal priedušiek (Aplikovať na oblasť priedušiek)
- Počas rekonvalescencie
- Po chirurgických zákrokoch, rádio a chemoterapii
- Napína kožu na bruchu a prsiach
- Zmenšuje dvojitú bradu
- Odstraňuje celulitídu
- Aktivuje imunitný systém
- Odstraňuje poruchy spánku
- Normalizuje prach citlivosti a pomáha pri zmenách nálad najmä u meteosenzitívnych osôb
- Pozitívny vplyv na limbický systém
- Je dokonalým stimulátorom libida (spolu so soľou do kúpeľa Ylang Ylang a tobolkami Lovseen)
- Pri poklese čriev (aplikovať denne)
Zloženie telového mlieka:
- Voda z mŕtveho mora
- Rastlinný olej
- Olej zo semien jojoby
- Rozmarínový olej
- Šťava z listov aloe
- Extrakt z borovice
- Extrakt z cukrovej trstiny
- Extrakt z javoru
- Pomarančový extrakt, pomarančový olej
- Tymiánový olej
- Vitamín E
- Soli z mŕtveho mora (BOMK)
Ako aplikovať telové mlieko?
Najvhodnejšia je aplikácia po kúpeli do navlhčenej pokožky. Môže sa tiež používať každodenne ako samostatný prípravok s inými výrobkami od Dr. Nona. Je vhodné aj pri aplikácii pri klasickej alebo športovej masáži.
OBSAH: 250 ml
Pridať komentár:
Pridať reakciu na komentár: