Kategórie
 
 
 
 
 

Barley - Mladý jačmeň (Energy)

Barley - Mladý jačmeň (Energy)
zväčšiť obrázok
Akcia
Ušetríte: 32 %
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:ENa
Výrobca:ENERGY
Mladý jačmeň - prírodný zdroj živín, minerálov, vitamínov a obsahom viac ako 20 živých enzýmov, vlákniny, aminokyselín a rastlinných bielkovín.. Jemná detoxikácia, úprava pH - obnova acido-bázickej rovnováhy, zdravé trávenie, vylepšuje krvný obraz
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
27,90 € Cena: 19,10 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 19 bodov.
Náš odmeňovací systém

BarleyMladý jačmeň

obsah balenia:100g

Tento výrobok je schválený ako výživový doplnok. Nie je to liek, nemožno ho zamieňať za predpísané lieky. 

Viď.: Smernica Európskej komisie 432/2012, ktorá upravuje obaly a reklamy výživových doplnkov.

Barley

je bioinformačný prípravok obsahujúci 100%-ný extrakt z mladého jačmeňa.

Barley vďaka vysokému obsahu enzýmov, aminokyselín a ďalších látok, ktoré dodáva do organizmu, pôsobí pozitívne predovšetkým na tráviaci systém, krv a kožu. Upravuje vnútorné prostredie a je výdatným zdrojom energie.

Bioinformácie sú frekvencie, ktoré napodobňujú riadiace impulzy podkôrových centier mozgu, regulujúcich vegetatívnu nervovú sústavu a činnosť vnútorných orgánov. Ich pôsobením sa rušia negatívne informácie a vyvolá sa spätný regeneračný proces.

Barley neobsahuje žiadne prímesi, je vyrobený podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Šetrne spracované mladé rastlinky jačmeňa siateho (Hordeum vulgare) sa žnú v období raného rastu v výške 15 cm nad zemou, v čase, keď rastlina čerpá najviac účinných látok z pôdy a zo vzduchu. Mladý jačmeň je bohatým prírodným zdrojom potrebných živín, minerálov a vitamínov. Výnimočný je predovšetkým vďaka vysokému obsahu viac než 20 živých enzýmov, vlákniny, aminokyselín a rastlinných bielkovín, ktoré sa dajú ľahko využiť pre zdravý rast organizmu, a sú ideálne pri prevencii patologických stavov.


Účinky Barleya

  • jemne detoxikuje organizmus
  • podporuje črevnú peristaltiku a pôsobí proti zápche, pomáha v boji proti nadváhe
  • znižuje riziko civilizačných chorôb
  • pôsobí proti vnútorným a vonkajším zápalom a infekciám
  • chráni pokožku pred škodlivými druhmi žiarenia
  • znižuje kyslosť vnútorného prostredia, obnovuje acidobázickú rovnováhu
  • má ochranný vplyv na tkanivá, sliznice a kožu, urýchľuje hojenie rán
  • vďaka antioxidačnému pôsobeniu spomaľuje starnutie buniek
  • zlepšuje krvný obraz vďaka vysokému obsahu organického železa
  • priaznivo pôsobí na hormonálny systém
  • dlhodobo zlepšuje psychiku
  • znižuje telesné pachy, osviežuje dych

Použitie Barleya

Barley je vďaka svojej vysokej nutričnej hodnote vhodný ako každodenný doplnok zdravého jedálneho lístka. Nevyhnutný je pri jarných očistných pôstoch, diétach, a vhodne sa uplatňuje aj pri redukcii hmotnosti. Ako silný antioxidant chráni telo pred účinkami voľných radikálov a rôznych typov škodlivého žiarenia (UV, RTG, …), regeneruje kožu po ožiarení. Normalizuje hladinu cukru v krvi a priaznivo pôsobí na pankreas, vďaka čomu je obzvlášť vhodný pre diabetikov. Ďalej pôsobí proti chudokrvnosti, celkovo čistí krv a zlepšuje krvný obraz. Vďaka protizápalovému pôsobeniu má svoje uplatnenie pri liečbe mnohých kožných chorôb – akné, alergické vyrážky, škvrny, ale aj pri liečbe chronických zápalových ochorení vnútorných orgánov (pečeň, srdce, pľúca,…).

Energetické pôsobenie Barleya podľa princípov TČM

Barley ovplyvňuje predovšetkým energetické dráhy žalúdka, pankreasu a sleziny, tenkého a hrubého čreva, pečene, žlčníka, srdca, osrdcovníka a troch žiaričov (troch ohnísk).

Zloženie Barleya

Enzýmy:

Mladý jačmeň obsahuje množstvo biologicky aktívnych enzýmov, ktoré sú katalyzátorom takmer všetkých metabolických procesov prebiehajúcich v tele. Pomáhajú udržiavať organizmus v rovnováhe. Enzýmy hrajú významnú úlohu pri všetkých zápalových procesoch, posilňujú celkovú odolnosť a obranyschopnosť organizmu, zaisťujú dobré prekrvenie, správnu hustotu krvi, a prispievajú k hojeniu rán.

Aminokyseliny:

Oproti obilnému zrnu obsahuje prášok z mladej jačmennej trávy dvojnásobné množstvo proteínov. Ide predovšetkým o aminokyseliny a rastlinné peptidy, ktoré vie ľudské telo ľahko využiť. Rastlinné peptidy chránia povrchové tkanivá a sliznice pred poškodením, a prispievajú k ich regenerácii. Aminokyseliny sú základným stavebným kameňom bielkovín, z ktorých je vytvorená každá bunka ľudského organizmu. Preto sú nepostrádateľné pre zdravý bunkový rast, regeneráciu, a celkovo pre zachovanie všetkých životných funkcií. Mladý jačmeň obsahuje 18 (z 20) aminokyselín vrátane esenciálnych, ktoré si telo nedokáže samo vyrobiť.

Vitamíny a minerály:

Barley obsahuje široké spektrum vitamínov a minerálov viazaných v prirodzenej a dobre sa vstrebávajúcej forme. Ich účinnosť sa synergicky zvyšuje vyváženým zastúpením a prítomnosťou v biologickom komplexe s polysacharidmi a bioflavonoidmi. Vitamíny a minerály sú dôležité aj na aktiváciu prítomných enzýmov. Mladý jačmeň je obzvlášť uznávaný pre vysoký obsah beta-karoténu, provitamínu A, ktorý pôsobí ako účinný antioxidant a chráni telo zvnútra aj zvonka proti škodlivým účinkom voľných radikálov a slnečného žiarenia. Ďalej je bohatým zdrojom vitamínov skupiny B a C , ktoré pomáhajú pri regenerovaní fyzických a psychických síl.

Chlorofyl:

Fotosyntetické farbivo chlorofyl má vplyv na stimuláciu rastu tkanív, tvorbu krvi a červených krvných buniek, ako aj na celkové zlepšenie krvného obrazu. Výrazne urýchľuje hojenie rán, popálenín a bráni vzniku zápalov a infekcií. Neutralizuje účinky voľných radikálov, pôsobí proti starnutiu organizmu a podporuje imunitný systém. Poskytuje ochranu proti rôznym typom škodlivého žiarenia a pôsobenia mnohých potenciálne škodlivých chemických látok.

Antioxidanty:

Z mladého jačmeňa boli vybraté látky s antioxidačnými vlastnosťami, ktoré môžu prispieť k prevencii civilizačných chorôb. Prítomnosť antioxidantov preukázateľne znižuje riziko napadnutia vírusovou infekciou.

Odporúčané dávkovanie

3 lyžičky prášku rozpustené v 2 dl vody, užívať najlepšie ráno.

Prášok zamiešajte v pohári studenej alebo vlažnej vody (Pozor! Teplota vyššia než 50°C ničí enzýmy).
Barley užívajte nalačno aspoň 20 minút pred jedlom. Po 3 týždňoch užívania odporúčame 1 týždeň prestávku.
Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie! Nápoj je chutný v kombinácii so zeleninovými šťavami.
Pri užívaní tohto prípravku je nevyhnutné dodržiavať dostatočný pitný režim.

Upozornenie: Výrobok nie je určený pre deti a osoby precitlivené na chlorofyl a jačmeň. Výživové doplnky nie sú určené ako náhrada pestrej stravy.

Spôsob skladovania: Uschovávajte na suchom a tmavom mieste pri teplote 10–25°C, chráňte pred mrazom. Ukladajte mimo dosahu detí!

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 

Zelený jačmeň a jeho účinky

 

Stonka zeleného jačmeňa obsahuje množstvo antioxidantov, fytohormóny a okrem toho skvelú látku chlorofyl, ktorá dodáva mladému jačmeňu početné medicínske vlastnosti:

  • Protizápalové
  • Protirakovinové
  • Antivirotické

Tak zelený jačmeň je majiteľom týchto úžasných terapeutických účinkov prospešných pre ľudské telo.

Okrem toho, že výnimočných výživových vlastností sa zelený jačmeň využíva predovšetkým ako:

  1. Čistička toxínov – poskytuje detoxikáciu až na úroveň prečistenia krvi
  2. Stimulátor imunity – prirodzene pomáha stimulovať a posilniť imunitný systém vďaka tomu, že podporuje

 

Zelený jačmeň ako bojovník proti hypertenzii a podpora metabolizmu tukov

 

Zelený jačmeň je silným spojencom v boji proti hypertenzii (vysokému krvnému tlaku), keďže priaznivo vplýva a podporuje cirkuláciu krvi a súčasne kladne pôsobí na metabolizmus tukov, ktoré výsledkom je zbavenie sa nadbytočných kilogramov (tukov). Všeobecne zelený jačmeň výrazne podporuje zlepšenie chronických ochorení a jeho priaznivý vplyv badať už po mesiaci zelenej jačmeňovej kúry.

 

Zelený jačmeň a jeho liečivé účinky

 

V tejto malej rastlinke zeleného jačmeňa sa nachádza aktívny enzým, ktorý dáva mladému jačmeňu schopnosť liečiť rôzne ochorenia, nakoľko revitalizuje orgány na všetkých úrovniach, brzdí starnutie buniek a chráni organizmus pred nájazdmi voľných radikálov, ktoré v tele spúšťajú neželané degeneratívne procesy.

 

Ako sme už spomínali zelený jačmeň obsahuje širokú škálu výživných látok: esenciálne vitamíny, minerály, enzýmy, chlorofyl a antioxidanty v jedinečnom prirodzene a prírodne vyrovnanom zložení, ktoré ľudské telo dokáže s ľahkosťou prijať a jednoducho využiť. Zelený jačmeň je schopný dosiahnuť v našom tele zlepšenia a vybalacovanie organizmu v prípadoch, akými sú:

  • Hypertenzia – vysoký krvný tlak
  • Srdcovo-cievne ochorenia
  • Úprava hladiny cholesterolu na optimum
  • Ochorenia pečenie – hepatoprotektívne a očisťujúce pôsobenie
  • Ateroskleróza – očistenie ciev od aterosklerotických plátov
  • AIDS – vďaka podpore a poslineniu imunitného systému
  • Diabetes – cukrovka – úprava = optimalizácia hladiny cukru v krvi
  • Alergie
  • Rakovina
  • Odkyslenie organizmu – v prípade prekyslenia organizmus pôsobí alkalizujúco, čím vyrovnáva pomer kyselín a zásaditých látok v tele a vedie tak k optimalizácii hladiny pH.

 

Zelený jačmeň a DIABETES - CUKROVKA

 

Diabetes – cukrovka je komplikované ochorenie, keď sa raz objaví je veľmi ťažké dospieť k jeho úplnému vyliečeniu. Faktory, ktoré prispievajú k jeho vzniku a rozmachu sú predovšetkým: obezita, zlé stravovacie návyky a nedostatok fyzickej aktivity, čiže pohybu. Bohužiaľ, trend je taký, že počet ochorení aj vďaka modernému hektickému a fastfoodovému životnému štýlu má stúpajúcu tendenciu. Diabetes so sebou prináša širokú variáciu komplikácii. Najalarmujúcejšou je poškodenie ciev (to zodpovedá 40% úmrtiam diabetikov). Zelený jačmeň pôsobí na posilnenie cievnych stien a zlepšuje cirkuláciu krvi, takže je veľkým pomocníkov u diabetikov, v prípade ktorých došlo poškodeniu ciev.

 

Cukrovka sa objavuje vtedy, keď je nedostatočná sekrécia (tvorba) inzulínu - hormónu produkovaného pankreasom. Keď k tomuto dôjde, tak glukóza (výživný prvok - živina) nevie byť absorbovaná svalmi a hladina cukru v krvi stúpa. Neabsorbovaný cukor sa vylúči močom. Inými slovami, živiny sú z tela vypudené von bez toho, aby boli využité. Aby sme odstránili alebo zmiernili diabetes, je veľmi dôležité stimulovať produkciu inzulínu. (To je aj dôvod, prečo si mnoho diabetikov pichá injekcie s inzulínom).

 

Esencia zeleného jačmeňa funguje podobným spôsobom ako inzulín. Uskutočnil sa výskum, pri ktorom sa intravenózne podávali potkanom vodorozpustné zložky esencie zeleného jačmeňa. Jedna skupina potkanov trpela na diabetes a druhej skupine potkanov sa zvyšovala hladina cukru umelo prostredníctvom podávania glukózových injekcií. Zistilo sa, že vďaka podávaniu esencie zeleného jačmeňa sa hladina cukru krvi v obidvoch skupinách značne znížila a udržala si tento priaznivý stav dlhšiu dobu. Orálnym podávaním zeleného jačmeňa sa optimalizuje vysoká hladina cukru, avšak nemení hladinu cukru, ktorá je v normále.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia